Αγαπητέ/ή ασφαλισμένε/-η του ΕΟΠΥΥ,
θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο Ιδιωτικός Τομέας Υγείας εξυπηρετεί το 95% των αναγκών των πολιτών της χώρας για υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης. Με εξειδικευμένους και έμπειρους Ιατρούς και σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, σε καλαίσθητες και φιλικές εγκαταστάσεις, είμαστε καθημερινά δίπλα σας, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας.

Ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ συστηματικά τα τελευταία χρόνια είναι άκρως ελλειμματικός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Οργανισμός να επιβάλλει απίστευτες περικοπές στους ιδιώτες παρόχους, αμείβοντάς τους μόλις με το 40% της αρχικής αξίας των εξετάσεων και σε αρκετές περιπτώσεις με το 20% αυτών.

Από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας εισπράττουμε διαρκώς υποσχέσεις για απομείωση των περικοπών. Τα τρία τελευταία χρόνια, όμως, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: Οι περικοπές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο!

Οι ιδιώτες πάροχοι υπηρεσιών υγείας βρίσκονται ένα στάδιο πριν την χρεωκοπία. Η εξέλιξη αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας να αναγκαστούν να «στοιβάζονται» στα Δημόσια Νοσοκομεία για μία ακτινογραφία ή μία εξέταση αίματος.

Για το λόγο αυτό, το σύνολο των ιδιωτικών μονάδων εργαστηριακής και κλινοεργαστηριακής ιατρικής, με τη στήριξη των Ιατρικών Συλλόγων, αποφάσισαν στις 23, 24 και 25 Μαΐου να παραμείνουν κλειστές.

Δεν ζητάμε σε καμία περίπτωση να αυξηθεί η δική σας δαπάνη.

Ζητάμε όμως:
• Η κυβέρνηση να σεβαστεί το έργο και την προσφορά μας.
• Να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ.
• Να εκμηδενιστούν οι περικοπές μας.
Αν δεν εισακουστούμε, δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας. Αγωνιζόμαστε για να αποφύγουμε τη χρεωκοπία, ούτως ώστε να είμαστε δίπλα στην υγεία σας με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ., Π.Ο.Σ.Κ.Ε., ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ., ΠΑΝ.Ι.ΔΙ., Π.Ε.Ε.ΒΙ., Π.Ε.Ε.Α., ΣΕΙΠΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΝ.Ι.–Ε.Ο.Π.Υ.Υ., Σ.ΙΔ.Ε.Ι.Δ.ΕΛ., Ε.Ι.Μ.-Β.Λ.

ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ 8 3 18 2

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ έρχεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην εμπέδωση της Αξίας της Πρόληψης στην Υγεία στον πληθυσμό και στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ στην προσπάθειά του να ενημερώσει τον γυναικείο πληθυσμό για τα θέματα υγείας που τον απασχολούν.

Διαβάστε περισσότερα: Ημερίδα: «Πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, του τραχήλου της μήτρας και της HPV λοίμωξης», του...

alma zois 2017

 

Άλλη μία χρονιά, η μεγάλη οικογένεια του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, έδωσε ένα δυναμικό παρών στον αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

63 συνεργάτες «συνέτρεξαν» στον αγώνα των γυναικών για την Υγεία. Ο Σύλλογος μαζί με τις ευχαριστίες του, μας απέμεινε και την σχετική Βεβαίωση Συμμετοχής.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ είναι οι άνθρωποι του και όλοι μαζί στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας.

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εγκατέστησε στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και λειτουργεί το νέο, υπερσύγχρονο σύστημα πολυτομικού Αξονικού Τομογράφου της SIEMENS

SOMATOM go.Now

εξοπλισμένου με CARE Dose4D και τον αλγόριθμο SAFIRE με τα οποία επιτυγχάνεται άριστη ποιότητα της ιατρικής εικόνας.

SOMATOM GO NOW

Με το νέο μας Αξονικό Τομογράφο με υπέρλεπτες τομές και πολυεπίπεδες ανασυνθέσεις επιτυγχάνεται η βέλτιστη διαγνωστική προσέγγιση με την λιγότερη δυνατή ακτινοβολία για τον εξεταζόμενο.

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ με απόλυτο σεβασμό

τόσο απέναντι στην πελατεία του όσο και στον Ιατρικό κόσμο,

επενδύει σταθερά και διαχρονικά στην πιο προηγμένη ιατρική τεχνολογία.

… γιατί έχει σημασία να γνωρίζεις.

Περισσότερα Άρθρα...