Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εγκατέστησε και λειτουργεί νέο, προηγμένο Σύστημα Μαγνητικής Τομογραφίας του κορυφαίου κατασκευαστικού Οίκου SIEMENS.

Ο νέος Μαγνητικός Τομογράφος διαθέτει το υπερσύγχρονο σύστημα ΤΙΜ (Τotal Imaging Matrix) με το οποίο επιτυγχάνεται άριστη ποιότητα εικόνας και πραγματική, πλήρης κάλυψη του ανθρώπινου σώματος.

Magnitikos Tomografos Eikona1

Με το νέο μας Μαγνητικό Τομογράφο επιτυγχάνεται η βέλτιστη διαγνωστική προσέγγιση για το σύνολο των εξετάσεων που καλύπτουν όλες τις κλινικές απαιτήσεις στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Ταυτόχρονα, το ειδικό σύστημα 2D PACE Precise Motion Correction, ανιχνεύει και διορθώνει τις αναπνευστικές κινήσεις των οργάνων (καρδιάς, ήπατος κλπ), επιτρέποντας έτσι την σημαντικά αναβαθμισμένη ποιότητα και διαγνωστική αξία των εικόνων.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ με απόλυτο σεβασμό τόσο απέναντι στην πελατεία του όσο και στον Ιατρικό κόσμο, επενδύει στην πλέον σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία στο χώρο της Υγείας.

… γιατί έχει σημασία να γνωρίζεις.